Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhet

Tävling till 47 är avslutad

Vår tävling, som syftade till att få in 47 bidrag till databasen, är nu avslutad. 47 bidrag hann komma in av varierande storlek och vinnarna är:

  1. 26 - Gustav Andersson, för sin recension av Invincible, book 2
  2. 47 - Johanna Hennberg, för sin personbiografi om Siddig El Tahir El Fadil El Siddig Abderahman Mohammed Ahmed Abdel Karim El Mahdi

Priserna kommer att avslöjas för vinnarna inom kort (har ni inte hört något om en vecka, så hör av er till undertecknad redaktör.

 

Om lottningsproceduren: Redaktören bad sin son att plocka två lappar, för att möjliggöra två priser. Då sonen inte kan läsa, så var det ett självklart val för att undvika fusk i processen (han blev dock ledsen när lapparna togs från honom...). De två vinnarna var samtidigt de två som bidragit mest till tävlingen. Gustav hade lämnat in hela 27 bidrag och Johanna 10 bidrag. Vi hoppas att ni användare av databasen fortsätter att skicka in bidrag, nu när ni sett hur enkelt det är att göra detta. Samtidigt som det är roligt med tävlingar, så hoppas och tror vi att detta inte skall behövas i fortsättningen.

 

Vi tackar samtliga bidragsgivare. Här är hela listan:

Senast i forumet

Bokutgivningar

Det finns inga aktuella utgivningar just nu.

Aktuella träffar

Det finns inga aktuella träffar just nu.

RSS

Vi har lagt ut våra senaste nyheter och uppdateringar i RSS-format.
Vad är RSS?

Laddar... Laddar...
Facebook Twitter