Vilken avdelning:

Sortera efter:

Hjälp: Avancerad sökning

Nyhetsarkiv

Vad visas av Star Trek på svensk TV?

Av Pjotr'k , skriven 22-09-20, kl: 20:57
Kategori(er): DIS, DS9, ENT, LOW / LDS - Lower Decks, PRO - Prodigy, SNW - Strange New Worlds, TAS, TNG, TOS, VOY

Idag gick streamingtjänsten Paramount+ upp i SkyShowtime och för framtidens Star Trek är det alltså dit vi skall börja gå för att se Star Trek. Men allt finns inte där än. Fortfarande är Netflix den dominerande tjänsten för serier utgivna från 1960-talet fram till 00-talet. Här är en lista på var ni hittar Star Trek på den svenska och nordiska marknaden. 
 

Från Originalserien fram till Enterprise (60-tal till 00-tal)

Dessa serier finns samtliga på Netflix, åtminstone fram till den 13 april 2023. Då har de nämligen funnits på den populära streamingplattformen i 8 år och då många streamingkontrakt arbetar med fyraårscykler är det troligt att serierna då försvinner från Netflix. 

 

En serie som redan börjat synas på en annan tjänst är The Next Generation som från och med idag finns på både Netflix och SkyShowtime. 

 

tumme_tos-tas-(besattning)_220920.png tng-(besattning)_220920.png tumme_ds9-(besattning)_220920.png

ent-(besattning)_220920.png voy-(besattning)_220920.png

 

discovery-cast_220920.jpgDiscovery (2017-...)

Discovery började sändas 2017 och finns idag att se på SkyShowtime om du har tjänsten via Tele2 Play. Fram till 2021 var Netflix platsen för denna serie, men med mycket kort varsel togs den bort från Netflix och fördes då in istället i Paramount+ (nuvarande SkyShowtime). Sammanlagt 4 säsonger har getts ut och en femte spelas in för närvarande och är därmed på gång någon gång under 2023.

 

Det konstiga i att SkyShowtime endast visar DIscovery om man har SkyShowtime i ett annat paket (såsom Tele2 Play) men alltså inte i sin egen huvudtjänst, går inte att förklara, men diskuteras i vår nyhet här.

 

tumme_picard-cast_220920.jpgPicard (2019-...)

Picard går att hitta på Prime Video. Två säsonger är utgivna och den tredje och utannonserade sista säsongen kommer till streamingtjänsten den 16 februari för den nordamerikanska marknaden - troligen den 17 februari här i Nordeuropa.  

 

 

lds-cast_220920.jpgLower Decks (2020-...)

Lower Decks är en animerad serie med stort fokus på humor och igenkänning. Även denna serie finns på Amazon Prime. Serien fokuserar inte på bryggans besättning utan istället på de som arbetar på golvet, de så kallade "Lower Decks". I skrivande stund visas den tredje säsongen. 

 

snw-cast_220920.jpgStrange New Worlds (2022-...)

Strange New Worlds utspelar sig ett tiotal år före originalserien. Huvudskådespelarna hade gästroller som just dessa karaktärer i serien Discovery och deras framträdande blev så bejublat att fansen krävde en egen serie för dessa. Ni hittar TV-serien på SkyShowtime och det är hittills en säsong utgiven, med en andra säsong på gång. 

 

tumme_prodigy-cast_220920.jpgProdigy

Prodigy är den tredje animerade serien och denna riktar sig främst till barn och unga. Det är den enda serien som dubbas med svenska röster. Serien visas på SkyShowtime och på Viaplay. Den kommer eventuellt även till Nickelodeon då den är samproducerad med detta TV-bolag

 

Filmerna

  1. The Motion Picture
  2. The Wrath of Khan
  3. The Search for Spock
  4. The Voyage Home
  5. The FInal Frontier
  6. The Undiscovered Country
  7. Generations
  8. First Contact
  9. Insurrection
  10. Nemesis: SkyShowtime
  11. Star Trek (2009): SkyShowtime, Viaplay
  12. Into Darkness: SkyShowtime
  13. Beyond: Netflix (sedan 1 september 2022), SkyShowtime

Andra filmer:

  • For The Love of Spock: Netflix

Trailer släppt för Lower Decks, säsong 3

Av Pjotr'k , skriven 22-07-24, kl: 08:59
Kategori(er): DS9, LOW / LDS - Lower Decks

Mindre spoilervarning för avslöjande av överliggande tema för säsong 3 av LDS. 

 

En trailer har nu släppts för säsong 3 av Lower Decks (LDS). Den anger kopplingar till många tidigare karaktärer, särskilt till Deep Space Nine. Så som väntat kommer LDS även under denna säsong innehålla rejält många nördiga kopplingar till Star Trek-trivia. 

Camille Saviola är död

Av Aike , skriven 21-10-30, kl: 09:34
Kategori(er): DS9, RIP, SHT, Övrigt: Personer

Camille Saviola som spelade Bajors andlige ledare Kai Opaka under de första säsongerna av Deep Space Nine har avlidit. Det skriver Deadline.com.

 

Discoverys Wilson Cruz (Hugh Culber) skriver på Twitter:

 

What a presence this woman was! My heart is heavy. My love to Camille’s family and family of friends throughout the industry. She will be missed.”

 

Saviola var med i fyra avsnitt av Deep Space Nine. Hon blev 71 år.

Babylon 5 rebootas

Av Aike , skriven 21-09-28, kl: 13:54
Kategori(er): DS9, Övrigt: SF

Sf-serien Babylon 5 som konkurrerade om tittarna med Deep Space Nine på 1990-talet återkommer. Enligt Variety kommer seriens skapare J. Michael Straczynski att skapa en reboot av serien för Warners tv-kanal CW i USA.

 

Än så länge är inga fler detaljer kända, men vi vet att inga av skådespelarna från serien från 90-talet är sammankopplade med projektet. I alla fall så här långt.

Discovery vinner Emmy för visuella effekter

Av Aike , skriven 21-09-13, kl: 21:49
Kategori(er): DIS, DS9, ENT, TNG, VOY

Avsnittet Su´Kal i Discoverys tredje säsong vann i helgen en Emmy för bästa visuella effekter. Det är tredje året i rad som serien är nominerad för detta pris, men första gången effektmakarna lyckades vinna. Det skriver Trekmovie.com.

 

Tidigare har även The Next Generation, Deep Space Nine, Voyager, och Enterprise vunnit samma pris.  Nedan ser du seriens bästa effekter från den tredje säsongen. Vi säger grattis till teamet bakom dem!

 

Spännande idéer om säsong 2 av Picard

Av Pjotr'k , skriven 21-05-13, kl: 13:52
Kategori(er): DS9, PIC

Spoilervarning: Möjligt innehåll i Picard, säsong 2, avslöjas. 

 

En närmare granskning av trailern för Star Trek: Picard, säsong 2, avslöjar flera saker som gör att spekulationerna nu surrar på webben. Vi ser teorier utkastade av allt från Inverse till TrekCulture och många är de fans som funderar kring vilken väg som Picard skall ta i framtiden. 

 

Tiden

Tiden verkar vara mycket viktig i denna säong. I trailern säger Jean-Luc Picard att "Den verkliga yttersta frontlinjen är tiden". Och ni som lyssnade på paneldiskussionerna via First Contact Day i början av april missade säkert inte att Patrick Stewart, som spelar Picard, nämnde att han önskade att han "kunde berätta mer om de situationer och tider vi kommer att få se i den andra säsongen". Menade han helt enkelt att det handlar om tillbakablickar till tidigare händelser, något vi ibland fick se även i säsong 1 och de Short Treks som var kopplade till Picard-serien, eller menade han faktiskt att de kommer att resa i tiden? 

I trailern ser vi även ett sandur där sanden färdas uppåt istället för det normala neråt. Även detta tyder på att man skall tänka på tidsresor av något slag. Samtidigt säger Picard i trailern att tiden är det enda man inte kan förändra...

 

Stargazer

Vi får även se en modell av USS Stargazer, det skepp som Picard tjänade ombord innan han tog över rodret på USS Enterprise-C. Kan detta betyda att vi får se Stargazer i TV-serien? Eller handlar den placeringen bara om att fokusera på Picards nostalgi? 

 

reckoning-tablet-(picard)_210513.png
Uppgörelsetavlan, sedd i Picards trailer

Uppgörelse

Det här är min absoluta favorit och som jag själv upptäckte - sedan såg jag att många andra upptäckte samma sak, men strunt samma - här kommer en redogörelse för en möjlig Crossover med Deep Space Nine.

 

Uppgörelse är min översättning på det engelska ordet Reckoning som också kan betyda en slutlig räkning som görs upp. Det här ordet användes i DS9-avsnitten om kampen mellan profeterna och pah-wraitherna, alltså de närmast gudalika varelser som levde utanför all tid och hade mycket svårt att förstå sig på vår linjära tideräkning. I trailern ser vi samma tavla som användes för att släppa lös en pah-wraith, vilket får oss igen att tänka på tiden. Studeras denna tavla för att någon skall lära sig hur man kan resa i tiden, eller handlar det igen om Picards arkeologiska intresse? Jag, som ni förstår, väljer att hoppas på att det handlar om tiden på något sätt. Kanske till och med att kommendör Benjamin Sisko äntligen kommer tillbaka från det himmelska templet där han levt med profeterna i 25 år, enligt vår tideräkning. 

 

Avslutning

Vi kan självklart inte veta vart den här säsongen hamnar, men oavsett om det handlar om tidsresor, nostalgiska återblickar eller om att tiden aldrig står still, är det självklart så at säsong 2 av Picard handlar om tid.

 

Om ni ursäktar skämtet: Tiden får utvisa... Se hela trailern själv här nedanför.

Vilka styrkor och svagheter tycker du att respektive ST:serie har? (Helgens diskussion)

Av Pjotr'k , skriven 21-04-16, kl: 18:01
Kategori(er): DIS, DS9, ENT, LOW / LDS - Lower Decks, PIC, RIP, SHT, TAS, TNG, TOS, VOY

Den 8 september 1966 sändes det första avsnittet av Star Trek i USA, och sedan dess har ett antal serier producerats, alla med sin speciella charm. Den kommersiella framgången har varierat och mottagandet av nästan alla serier har till en början varit mindre bra för att uttrycka det milt. Men vad tycker du är respektive series styrka samt svaghet?

 

Svara i vårt forum eller i Facebookgruppen Star Trek: Universe (Nordics) - det skall bli spännande att se vilka favoriter ni hittar och varför de är bäst eller sämst enligt er!

tumme_tos-logo_210416.jpgtumme_tas-logo_210416.jpgtumme_tng-logo_210416.jpgtumme_ds9-logo_210416.jpgtumme_voy-logo_210416.jpgtumme_ent-logo_210416.jpgtumme_sht-logo_210416.jpgtumme_dsc-logo_210416.jpgtumme_pic-logo_210416.jpgtumme_lds-logo_210416.jpg

Vilket är det bästa avsnittet med Worf? [Omröstning]

Av Pjotr'k , skriven 21-04-09, kl: 19:43
Kategori(er): DS9, TNG

I samarbete med Facebookgruppen Star Trek: Universe (Nordics) drar vi nu igång "helgens tråd" och första tråden kommer att handla om allas vår favoritklingon!

 

Worf blev snabbt en högt älskad karaktär när han för första gången syntes på bryggan USS Enterprise, även om han just i det första avsnittet, Encounter at Farpoint, inte fick möjlighet att briljera särskilt mycket med sina grymtanden och imponerande uppsyn. Men karaktären fick snart synas mycket mer och skådespelaren Michael Dorn har visat sig grymt imponerande i gestaltandet av denna roll. 

 

Det finns många nyckelavsnitt för karaktärens utveckling, såväl Sins of the FatherFamilyLooking for par'Mach in All the Wrong PlacesSons and Daughters och You Are Cordially Invited... är avsnitt som särskilt utvecklade karaktären. Men han har ändå varit med i hundratals avsnitt av TNG och DS9 - så frågan är därför:

 

Vilket avsnitt är det bästa med Worf?

 

Svara i vårt forum eller i Facebookgruppen Star Trek: Universe (Nordics) - det skall bli spännande att se vilka favoriter ni hittar och varför de är bäst enligt er!

Fira Star Trek Day den 8 september

Av Pjotr'k , skriven 20-09-05, kl: 08:23
Kategori(er): Allmänt om Star Trek, DIS, DS9, ENT, LOW / LDS - Lower Decks, PIC, SNW - Strange New Worlds, TNG, TOS, VOY

Star Trek Day, som varit en viktig dag i många år för Star Trek, kommer firas på ett särskilt sätt detta år. Star Trek Day markerar att det var den 8 september 1966 som Star Trek såg sitt första ljus med visningen av The Man Trap, det första visade avsnittet av Star Trek

 

Inget slår självfallet firandet år 2016, 50 år, men i år kommer CBS All Access erbjuda för alla fans världen över: Paneler med skådespelare och andra från de flesta av Star Trek-serierna. Det här blir betydligt mer än vad som erbjöds vid San Diego Comic-con för ett tag sedan och även om vi inte kan kalla det tillfället för en besvikelse så var det ändå bara tre relativt korta paneler med inte särskilt mycket information. 

 

Men denna gång kan vi räkna med 3½ timme med material, så visst blir det mer. Tiderna ger dock mer att önska, för oss i Sverige, iallafall om man har ett jobb att sköta dagen efter. Så här är planen: 

 

Tisdag 8 september

21.00 Discovery - Sonequa Martin-Green och David Ajala tillsammans med Alex Kurtzman och Michelle Paradise.

21.30 Deep Space Nine - Terry Farrell, Alexander Siddig, Armin Shimerman, Nana Visitor och Cirroc Lofton tillsammans med producenten Ira Steven Behr.

22.00 Strange New Worlds - Anson Mount, Rebecca Romijn och Ethan Peck tillsammans med producenterna Akiva Goldsman, Henry Alonso Myers, Akela Cooper och Davy Perez.

22:30 Originalserien - George Takei och sonen till Great Bird of Galaxy, Rod Roddenberry.

23:00 Voyager Kate Mulgrew, Robert Picardo, Robert Duncan McNeill, Garrett Wang, Tim Russ och Ethan Phillips.

23:20 Enterprise - Scott Bakula, Linda Park, John Billingsley, Dominic Keating, Anthony Montgomery och Connor Trinneer.

23:40 Lower Decks - Tawny Newsome, Jack Quaid, Noël Wells och Eugene Cordero tillsammans med seriens skapare  och producent Mike McMahan.

00:05 Picard och The Next Generation - Patrick Stewart och Jonathan Frakes.

 

Allt binds samman av formatet The Ready Room under ledning av Wil Wheaton och Mica Burton. 

 

Tittare i USA kommer dessutom, innan panelerna, att få se nästan ett helt dygn av utvalda avsnitt från Star Treks historia, helt fritt. 

 

Star Trek i rubrikerna, 1 september 2020

Av Pjotr'k , skriven 20-09-01, kl: 21:13
Kategori(er): DS9, Kommande serier, Övrigt: Personer, Övrigt: SF, Övrigt: Teknik och vetenskap

Här är ett axplock av nyheter från de gångna dagarna, som kan vara intressanta för oss trekkers. 

 

Robert Picardo i ny science fiction-film

Filmen To Meet the Faces You Meet, som börjar spelas in på senhösten har knutit Robert Picardo till sig i rollen som amiral Gillette, en krigshungrig officer som försöker skapa det mest kraftfulla massförstörelsevapen som någonsin har funnits. (Trektoday)

 

James Darren sjuk i Covid-19

Den sjungande Vic Fontaine, James Darren har hunnit bli 84 år och har enligt hans agent fått Corona men beräknas bli helt återställd från sjukdomen. (Daily Star Trek News)

 

Siddig och Robinson framför kärleksfulla texter

Alexander Siddig och Andrew Robinson, som spelade doktor Bashir och Garak i DS9 har på Siddigs YouTube-kanal Sid City Social Club tillsammans spelat upp en del av den fan fiction på nätet som anspelar på att de hade romantiska undertoner i deras relation. Kul att se dem igen i en scen som utspelar sig 20 år efter DS9. (Sid City Social Club)

 

Vilka ranker skall den amerikanska rymdstyrkan använda sig av?

Ja, om William Shatner får bestämma så bör det bli samma som i Star Trek, alltså som den amerikanska flottan använder sig av. Självklart håller vi med - det är ju det enda rimliga! :) (Military Times)

 

Lyssna på William Shatner när han sjunger blues tillsammans med andra sångare

Den 2 oktober kommer William Shatners nya musikalbum ut och denna gång är det blues som gäller för hela slanten. Shatner har gjort stor succé med sina tidigare utgivningar och även om han rent musikaliskt oftast sjunger helt förfärligt kommer troligen även detta album bli en stor succé som går dit ingen har färdats tidigare. Håll utkik efter albumet vid namn The Blues som förhoppningsvis kommer även på musiktjänster såsom Spotify. (ABC News Radio Online)

 

Yeoh pitchade idén om en Section 31-serie

Michelle Yeoh var enligt Alex Kurtzman den som gav idén om att starta en Section 31-serie. Inget är helt klart kring detta i skrivande stund, men enligt Kurtzman arbetas det fortfarande med grunderna till en sådan serie. Det finns en skrivargrupp som avser att bygga ihop en serie som kommer att överraska. (TrekMovie)

En stor mängd Youtube-filmer från Virtual Trek Con

Av Pjotr'k , skriven 20-07-21, kl: 21:03
Kategori(er): DIS, DS9

Cirroc Lofton anordnade Virtual Trek Con den senaste veckan i samarbete med podcasten The 7th Rule där han normalt deltar i som programledare. De har bjudit in ett 20-tal skådespelare från de flesta TV-serier, bland annat Doug Jones, Nana Visitor, Armin Shimerman, Max Grodenchik, Alexander Siddig, Robert Beltran, Michelle Hurd, Gary Graham och Nichelle Nichols. Allt sänds live och gratis på 7th Rule YouTube channel (kallad Aron Eisenberg Stage) och Falling Tower YouTube channel (kallad Rene Auberjonois Stage). Mer information på virtualtrekcon.com

 

Det finns ett 30-tal Youtube-filmer med en mängd spännande material. Sammanlagt 23 timmar som vi samlat i en egen spellista här

 

Recensioner av Star Trek-avsnitt

 

Skådespelare, m.fl.

 

Science fiction

  • 5th Passenger. Tim Russ och Hana Hatae diskuterar filmen science fiction-trillern 5th Passenger där 10 Star Trek-skådespelare är med. https://youtu.be/7KOJ3Qi3otA

 

Star Trek i allmänhet

Så kom Root beer-scenen i DS9 att bli som den blev

Av Pjotr'k , skriven 20-06-30, kl: 15:48
Kategori(er): DS9

Scenen i DS9-avsnittet The Way of the Warrior med Quark och Garak där Garak dricker Root beer och de pratar om hur vänlig, bubblig och förrädisk den drycken, och i förlängningen Federationen, är, blev till på detta sätt, enligt Armin Shimerman (Quark) vid ett konvent i Richmond i mars 2020: 

 

Producenten och manusförfattaren ville ha scenen till att vara komisk och mer glad, vilket skådespelarna först vägrade efter att ha jobbat med den under helgen före. De ville hellre ha den i en allvarlig ton, även om mörk komik skulle vara närvarande, och sade så till teamet bakom avsnittet. Efter att ha fått frågan om de inte kunde spela båda varianterna så sade de ja till detta. Och efter att ha sett deras prestationer vid inspelningen tog det 20 sekunder innan det sades till alla att scenen skulle spelas som Armin Shimerman hade sagt. Och så blev den alltså. 

 

Detta, och mycket mer, hittar du i inspelningen av frågestunden. Du hittar även flera timmar med aktuella inspelningar av Star Trek-skådespelare i vår spellista.

Legendariske manusförfattaren DC Fontana är död

Av Aike , skriven 19-12-03, kl: 23:41
Kategori(er): Allmänt om Star Trek, DS9, TAS, TNG, TOS, Övrigt: Personer

Dorothy Catherine Fontana har avlidit, skriver Startrek.com. Hon dog den andre december efter en kortare tids sjukdom.

Fontana skrev flera manus till originalserien, TAS, The Next Generation samt Deep Space Nine.


DC Fontana är kanske mest känd för att ha skapat mycket av Spocks bakgrund och personlighet. Detta skedde i avsnittet Journey To Babel (TOS). Här figurerar Spocks föräldrar Sarek och Amanda för första gången. Dessutom skrev hon avsnittet Yesteryear i TAS, vilket av många är ansett att vara det bästa avsnittet i den animerade serien från 70-talet.

 

DC Fontana började arbeta med Gene Roddenberry redan under hans första tv-serie The Lieutenant. Deras vägar följdes till The Next Generation, där hon skrev pilotavsnittet Encounter at Farpoint tillsammans med Roddenberry.

 

DC Fontana föddes 1939 och blev 80 år gammal.  

Peter Allen Fields har avlidit

Av Aike , skriven 19-06-23, kl: 17:41
Kategori(er): DS9, TNG, Övrigt: Personer

Manusförfattaren Peter Allen Fields är död, skriver Io9.gizomodo.com. Fields var en av de främsta manusförfattarna för 1990-talets Star Trek.

 

På meritlistan står bland annat följande klassiker:

 

 

Totalt skrev Field tretton Star Trek-avsnitt. På hans cv fanns även serier som The Man from U.N.C.L.E., Knightrider och Xena: Warrior Princess. Fields avled den 19 juni 84 år gammal.

John De Lancie kommer till Sci Mässan i Helsingborg i höst

Av Aike , skriven 19-06-07, kl: 22:19
Kategori(er): DS9, TNG, VOY, Övrigt: Personer

John De Lancie (Q) gästar SciFiWorld Helsingborg den 5 och 6 oktober i år. Det skriver mässans hemsida.

 

Så här presenteras De Lancie:

 

John har spelat den populära karaktären "Q" i tv-serierna "Star Trek: The Next Generation", "Star Trek: Deep Space Nine" och "Star Trek: Voyager". 

John gör även rösten till Discord i tv-serien "My Little Pony: Friendship Is Magic" och har medverkat i en mängd tv-serier som "Breaking Bad" och "Stargate SG-1". 

Han har även gjort röster till tv-spelskaraktärer i spel som "Assassin's Creed: Revelations", "Assassin's Creed III" och "Starcraft 2: Legacy of the Void" och medverkat i filmer som "Fearless" och "Crank: High Voltage". 

Vi önskar honom hjärtligt välkommen till Sverige!!!

Det är första gången sedan 2005 en stor Star Trek-stjärna är bland gästerna. Då var det Marina Sirtis (Troi) som kom till mässan i Sollentuna.

Tusentals vill att Chief O'Brien skall bli staty

Av Aike , skriven 19-03-30, kl: 21:07
Kategori(er): Allmänt om Star Trek, DS9, TNG

Bygg en staty som föreställer Miles O´Brien från The Next Generation och Deep Space Nine på Irland. Det kräver drygt 2000 trekkers som har skrivit under en namnlista för ändamålet.

 

Även om de flesta som har signerat uppropet är irländare, så hittar vi amerikaner, sydamerikaner och till och med svenskar bland de som vill förära O´Brien med en staty. Du hittar uppropet här

Nerdist: "Detta är den bästa Star Trek-serien"

Av Aike , skriven 19-03-30, kl: 18:51
Kategori(er): Allmänt om Star Trek, DIS, DS9, ENT, TAS, TNG, TOS, VOY

Den eviga frågan bland trekkers är nu besvarad. Med andra ord vilken av de sju serierna som är bäst. Sajten Nerdist.com har rankat dem.

 

Listan är som följer:

 

1. Star Trek (originalserien)

2. Deep Space Nine

3. The Next Generation

4. Discovery

5. Voyager

6. Enterprise

7. Star Trek: The Animated Series

 

Nerdist motiverar toppvalet på följande sätt:

 

"Utan Gene Roddenberrys originalserie så skulle det helt enkelt inte finnas några Star Trek-serier punkt slut. Den skapade mallen som de fem följande serierna bygger på. Men mer än bara det så är dynamiken mellan Kirk, Spock och McCoy en av de bästa i nöjesvärlden. Dess första säsong är nästan felfri, med fantastiska avsnitt som är skrivna av legenderna i sf-genren."

Ny bild på DS9-skådisarna som firar att serien fyller 25 år

Av Aike , skriven 17-10-17, kl: 18:48
Kategori(er): DS9

Nästa år i januari fyller Deep Space Nine 25 år. Amerikanska Variety förbereder firandet med att samla skådespelarna och producenterna från serien för ett gemensamt foto. Bilden ser du nedan och vilka känner du igen?

 

ds9-varietyprev-head_171017.jpg

 

Trekmovie.com har samlat fler bilder från fotosessionen som du ser här.

Adam Nimoy och Terry Farrell har förlovats

Av Aike , skriven 17-08-21, kl: 19:00
Kategori(er): DS9, Övrigt: Personer

Terry Farrell (Dax) och Leonard Nimoys son Adam har förlovat sig med varandra, skriver USA Today.

 

Farrell tillkännagav den glada nyheten i slutet av förra veckan på Twitter. 


Laddar... Laddar...
Facebook Twitter